Wednesday, February 23, 2011

Teater: Terima Kasih Cinta..

kali ni me and my MR berpeluang lagi tengok teater.. bukan Cuci the musical lagi.. bukan jugak tiket VIP.. overall jalan cite ni, okkey.. klu korang da tengok movie Cinta.. jalan cite teater ni sama je dengan movie tu.. but for me, movie die lagi catchy and touching, compare to teater ni.. dari segi prop pulak, agak boring dan mengecewakan.. sebab sepanjang cerita ni just guna prop yang sama tu je.. maybe pengarah kena banyakkan lagi pengetahuan dalam bidang teater ni.. (pengkritik bebas.. hehe..)

end of the theater.. barisan pelakon yang menghidupkan teater ni.. suke sangat lakonan Safura dan Latif Ibrahim yang malu-malu tapi mahu.. lakonan Leya yang gedik tu pun not bad.. ;)

terserempak dengan senior masa kat UniKL dulu dengan partner die.. maintain cun je sis Leyla ni.. ;)

actually tiket teater terima kasih cinta ni untuk my love ni jugak.. one of bezday present die.. banyaknye adiah bezday u yek.. huhu..

5 comments:

J.M.R said...

boley la teater ni..cuci lagi best!:-)

mafuza said...

lama gila i x tgk teater. *rinduuuu*
eh, tekejut i tau. ingat sp. hahaha
lela rupenye. hihiihi

sahromnasrudin said...

assalamualaikum..

salam singgah dan folo blog ini..

tak pernah lg tgk teater coz duk jauh dari KL huhuhhh

qellissa said...

bestnya tgk teater..ok tak citer dia? berbaloi tak pegi? klu ok nak g jugakk..hihihi

Encik Psychopath said...

best nye. saya sekali pon tak pena tgk teater. maybe time tadika dlu tgk teater kanak2.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...