Tuesday, March 22, 2011

ditinggalkan.. :'(

arini, again my MR kena pegi outstation lagi.. erm.. baru je 2 bulan lepas pegi Italy, ni da kena pegi Vietnam pulak.. as i wish kot.. bos die ni macam ade baca entri i yang ni, i'm gonna miss him.. bos anta die outstation dekat-dekat je.. tapi dekat-dekat pun seminggu jugak.. kalau lah boleh ikut.. errmmm..


macam biasa, yang kena tinggal ni tangkap gambar dari dalam kete jela.. sebab masa tu da feeling-feeling sedeh da.. :'(  take care, dear.. do ur best yek.. alwaz pray for u.. :)

4 comments:

saya_arief said...

besh nye outstation.
hoho..
sabar ye..
boss MR tu nak kasik can suruh rindu bnyk2 cket.
:D

J.M.R said...

bukan ke bulan pon..hehehehe

mafuza said...

sabar ye dear. btw, i pun bakal kene tinggal sbb tunang i pg offshore. maybe sebulan or 2 bulan. pastu, no connection at all. just tunggu je la. ntah2 blk2 terus je kawen.
tp i x sedih. i kene jd kuat. so i hope u pun kuat. OK?
xpe.. outstation je. pasni jumpa lagi.. hehehe
take care aite!
xoxo,
g

Ogy said...

tgl2 lah best...leh rindu rinduaann...hehee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...