Sunday, March 13, 2011

Cerekarama: Berkalung Noda..

since petang tadi ade movie day out wif Beautifulnara.com, so malam ni sesi merehat dan meluruskan badan kat rumah pulak.. TV3 is da best option untuk layan selain astro ria or prima yang sememangnye tak penah ade kat rumah sewa i ni.. keciankan.. ;)

Fasha Sandha yang tengah kutip sampah.. klu Fasha betul-betul jadi gile macam ni agak-agak Jejai nak kat die tak dulu..?

Berkalung Noda.. simple word tapi sangat mendalam maksud die.. cite ni pasal wife yang curang sebab suami die slalu outstation dan takde masa nak spend masa dengan family.. so si isteri ni pun cari entertaiment sendiri dengan kawan-kawan.. anak-anak die tak yah cite la, sepenuhnye dijaga oleh pengasuh.. sampai la ke satu tahap yang si isteri ni bersekedudukan dengan boyfren die ni..

sebenarnye cerita-cerita macam ni memang da biase dipertontonkan dalam cerita drama mahupun filem.. cuma jalan cerita dan garapan mungkin berbeza dari setiap pengarah.. kadang-kadang tu i ade terfikir, betul ke ade orang yang sanggup buat macam tu.? tapi kan kebenaran tu sebenarnye memang ade, cuma kadang-kadang tu di luar kesedaran kite je.. klu difikirkan cerita yang mungkin hanya rekaan si pengarah tapi kenapa statistik sendiri pun ade menunjukkan 'penceraian terjadi setiap 15 minit'.. ( Metro, 4 Mac 2011) tak percayakan.? hope cerita-cerita drama yang kite tengok tu bukan hanya untuk hiburan je sebab banyak jugak pengajaran yang boleh diambil..

*oh,ye.. ade lagi yang menarik perhatian i pasal drama ni sebab shooting kat area bandar klang.. i pun da lama tak jejak kaki bandar klang tu.. huhu..

4 comments:

Tuan Putri said...

tengok gak cter ni..tp stgh jam je..bab xtau cite ni nak ada,,huhu tp ok lah cte die..nmpak cm best..

ur mom said...

ni...kes dah lama tak balik klang lah ni...

POSH76 said...

orang giler paling cantek hehe

SuRayA^i. said...

prasan x, fasha sandha slalu blakon jdik pmpuan simpanan la, pelacur la..hehe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...