Thursday, March 17, 2011

cuci mata lagi kat Matta Fair..

Malaysia's Travel Fair or Matta fair kat PWTC memang meriah sangat.. yang kurang meriah pun kat booth pakej pegi jepun la kot.. hopefully things will get better soon over there, because Japan is one of the most beautiful places to visit.. pray for japan..

me and my MR datang sini pun sebab nak survey untuk tempat-tempat honeymoon kitorang 'nanti'.. bile 'nanti' tu , nanti-nanti la kite cite yek.. lalala.. actually, ade plan untuk pegi satu tempat ni.. planning dengan my mom, hopefully jadi la kite pegi nanti yek, mama.. fully sponsor by papa kan..? ;)

da alang-alang pegi sana, amek je sebanyak mana pamplet so boleh la wat comparison.. kepada sesape yang terlepas untuk pergi ke matta fair aritu jangan risau sebab dalam bulan 8 nanti ade lagi fair ni.. so boleh la planning untuk percutian akhir tahun nanti pulak.. :)

3 comments:

A D I A said...

lebih berminat ayat yang telah dipotong tu hehe. bila lagiii niii???

POSH76 said...

matta fair mmg bess...terlepas lak yang ni....

qellissa said...

murah tak matta fair ni? x penah pg matta fair..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...