Thursday, March 3, 2011

Dinner @ Pizza Milano..

hi, semua.. selamat malam.. bak kata my MR, mimpi basah ape tibe-tibe tegur hi ni.. haha.. maklumla da nak dekat seminggu jugak blog ni tak update.. erm.. sekarang ni da diner time kan.. korang semua diner ape malam ni.. klu takde idea, meh sini i nak share dengan korang sema.. actually, ni diner treat untuk celebrate sumting.. nama pun pizza milano so main menu die piza of coz.. besides ade jugak italian food style yang lain-lain.. restoran ni dekat One Utama old wing..

diner for him: spaghetti marinara (its contain seafood).. nampak sedapkan.? tu baru tengok.. klu dapat rasa lagi sedap tau..

yang ni pulak, my diner: meatball spaghetti marinara (beef or chicken).. meatball die sedap seh.. kalah meatball ikea yang jadi feberet my MR tu.. mau taknye, die cakap nak rasa cikit tapi pastu tak nak pulang balik my spaghetti tu..

ape pandang-pandang.? nak mintak cikit la tu kan.. klu nak, mintak kat orang bawah ni..

yang ni lagi la makan sampai tak mau layan orang-orang disekeliling lagi da.. nasib baik jugak, sebab die sampai tak perasan pun ade awek cun kat table belakang kitorang.. huhu..

yang ni pulak, dessert: pizza mexicana.. my MR kata masa die pegi Italy, orang-orang sana memang makan piza as a dessert.. (terima je la alasan die ni).. miahaha..

12 comments:

madam a said...

sedap nampak...nak sikit

mafuza said...

sedapppppppppppppppppppppppppp!

nak sikit.
im dying for cheeesseee :(

J.M.R said...

eh, ada awek ek kt blakang kita tu..pasal tak ckp awal!!!!!


kahkahkah

sahromnasrudin said...

wah!!!!! pos laju la kat cini cikit huhuhuhuh :-)

Ogy said...

yg tak tahan tgk cheese kat spagetti tu...mama mmg hantu cheese le...hik3

CikLilyPutih said...

tup tup terasa nak makan pizza plak la malam nanti

sya hassan said...

kasi gua meleleh.. yum2..

Nava.K said...

The pizza looks lovely and delicious though.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

dem. lapauuuuuuuuuuuuuuuuu

Sir Marcello said...

pizza di cam hangit kat tepi jer...tapi spaghetti seafood tue mmg yum yum~

Encik Psychopath said...

terliur !

tiefazatie said...

sdpnya!mau!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...