Monday, March 21, 2011

FUN day at FUNfair with FUN children.. ;)

welcome to the fun park.. lama giler kot tak jejak kaki kat funfair aka ekspo (my MR yang panggil macam tu).. i pulak yang terlebih excited.. ;p yang kat blakang tu ferris wheel classic namanya.. sebab nampak macam classic sangat tak berani pulak nak naik.. hehe..

main game yang ni paling best sebab baling macam mana pun confirm dapat adiah.. sebab senang sangat game ni so i tengok jela.. dapat keychain kecik pun jadi la kan.. atleast sumtin better than nothing..

octopus ni nampak je macam children rides tapi sekali naik, 5 jam baru ilang pening kepala tau.. melayan si Iris ni la.. klu i tau memang taubat tak naik la sotong ni..

budak besar yang kena buli dengan budak kecik.. cian kat budak besar tu asyik kena langgar je masa main bumper car ni.. ;) seriusly, really have fun malam tu.. rasa macam tak nak balik pun ade.. actually, tak nak balik sebab tak menang teddy bear besar tu lagi.. :( 

4 comments:

ur mom said...

memang nampak lbh excited tu.. lbh dr kanak2

POSH76 said...

Memang bess kalau dpt layan fun fair kalah bebudak hehe

cikpia said...

teringat pi layan funfair yang TAK FUN langsung bebaru ni..... tobat tanak dah!!!!

Encik Psychopath said...

main game ni paling best sebab baling macam mana pun confirm dapat adiah.. sebab senang sangat game ni so i tengok jela


yeke ? padahal tak reti maen. kan kan ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...