Wednesday, March 9, 2011

hot balloon datang lagi.. ;)

Date: 17-20 March 2011..
Time: 7am-9pm
Venue: Precinct 2, Putrajaya..

Ni 3rd time International Hot Air Balloon fiesta.. so sesape yang terlepas peluang untuk pegi ke sana masa 1st and 2nd fiesta yang lepas, kali ni boleh la ke putrajaya ye..last year, masa 2nd International Hot Air Balloon fiesta ni boleh tahan ramai giler orang kot.. kali ni mesti lebih ramai since masa tu pun cuti sekolah.. hope kali ni tak menapak lebih jauh seperti tahun lepas.. :( ni antara balloon baru yang ade untuk tahun ni, yang takde masa tahun lepas..

 Woodrow C.Greenleaf balloon..

Cat balloon.. meow meow..

Ang, ang, ang.. dol-lah-eh-mon.. Doraemon balloon.. ;)

macam lagi comel-comel je balloon kali ni.. hope dapat pegi sana jugak nanti.. for more info untuk fiesta ni nanti, boleh cek kat link ni: myballoonfiesta..

3 comments:

Encik Psychopath said...

macam pack je orang. bukan leh naek pon.

Nazatul shima said...

wah,..xpenah pgi..emm..bile ntah nk ley g kat fiesta ni..hhuhu

cikpia said...

kalau anda pi belikan keychain untuk saya ek!!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...