Tuesday, March 8, 2011

Jelajah ABPBH 2010 @ The Mall..

actually tak plan pun nak pegi event ni laz week.. tapi saje-saje google dan dapat tau pulak ade artis-artis yang jadi feberet me and my MR so kitorang sempat la terjah kat sana..

Pengacara: Ikhwan, Suraya, Along & Faizal Ismail.. along dan FBI punya lawak memang tak leh belah.. rasa nak lempang je muke dorang ni..

 Maulana.. tengok la warna baju n seluar dia.. very the mak ngah kan.. asyik kena bahan je dia dengan along dan FBI..

Diana Danielle..  diana ni tinggi kot.. tak tau la sebab kasut ke ape.. simple but still cute kan..

Aaron Aziz.. atlaz dapat jugak jumpa aaron.. ;) (i adore u.. hukhuk..)

6ixth Sense.. lagu-lagu dorang memang sangat layan nak-nak time karoke.. hehe..

Maya Karin.. oh ye, maya dengan yusry ke skrg..?

 Fara Fauzana.. fafau ade pun kejap je..

Shahiezy Sam.. yang sangat hepi go lucky..

Lisa Surihani.. cantik kan lisa ni.. my MR ajak datang sini pun sebab nk jumpa lisa ni la.. dia siap pegi blakang pentas cari lisa tapi yang jumpa mak lisa je..

Shahir yang di tunggu-tunggu.. pandai penganjur simpan shahir untuk perform last skali.. so peminat-peminat shahir memang sanggup tunggu la.. i pulak da xlarat da nak tunggu sampai abes.. perut pun da siap nyanyi lagu shahir masa tu.. takpe la, next time kite jumpa lagi ye..

7 comments:

J.M.R said...

sy smpt jumpa lisa okkey..jgn jeles..kahkahkah

Ogy said...

sweetnyaa lisa.....

ur mom said...

patutla..satu hari call,tak de angkat jam kat The Mall rupanya!..iskk..iskk

sya hassan said...

OMG! lisa surihani!! comel.. ;p

CikLilyPutih said...

shahir ke? ermm tak berapa minat sgt ok ok jelah.. gile merah suar maulana kan

SuRayA^i. said...

waaaaaaaaaa ade 6th sense~~

fiz mr.beloved said...

Wahh bestnya..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...