Friday, March 25, 2011

Mimpi.. sekadar kebetulan.?

semalam malam jumaat kan.. semalam ari untuk orang dapat mimpi yang ngeri-ngeri ke.? sebab last night i dapat dua mimpi ngeri.. yang first tu sampai buat i terjaga dan terus menangis.. lepas sambung tido balik, dapat lagi satu mimpi buruk.. kehilangan orang yang i sayang.. :'(

tak tau la kebetulan ke ape tapi my MR pun dapat mimpi buruk jugak.. sedehnye masa berjauhan macam ni boleh dapat mimpi yang macam tu.. 


masa lunch tadi pun my ofismate cerita yang die mimpi HIV test die aritu, positif.. menggelabah giler kot nak-nak orang yang bakal mendirikan rumahtangga nanti..

ade sesape lagi yang dapat mimpi ngeri or buruk tak malam semalam.? erm... :(

3 comments:

J.M.R said...

miss u dear..

ur mom said...

me.. yg lbh dulu mengalami mimpi buruk tentang awk..beberapa bln yg lalu..hope allah lindungi awk selamanya..amin.

Mama Gee said...

mama ari tu pun mimpi ngeri....mr b kahwin satu lg..huh ngerii sungguh!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...