Friday, April 8, 2011

Lat Kampung Boy sebuah Muzikal..

sangat berbaloi rasanya walaupun beli tiket agak mahal and last minit ni.. nak-nak dapat duduk seat yang depan sekali pulak tu.. dapat jugak la merasa buih-buih dan salji-salji sepanjang cerita ni.. prop- prop dalam teater ni pulak memang terbaik.. experience yang lain tu malas nak cite kat sini la sebab sangat- sangat extreme punya experience.. tapi my MR boleh tolong ceritakan kat sana.. anyway, thank you so much untuk die yang sudi belikan tiket ni walaupun masih dalam keadaan jetlag katanya.. haha..

berbakat betul Dato' Lat ni kan.. ade jugak baca kartun lat kampung boy ni.. kartun die simple tapi menarik.. since kartun ni da lama jugak, ade certain tu yang i tak berapa paham la..

yang ini pun LAT jugak.. bukan Dato' Lat.. bukan jugak pemegang watak Lat tu.. tapi die la my boo~ LAT.. hehe.. jangan marah ye bang.. ;)

5 comments:

J.M.R said...

boolat tapi comel..terima kasih!

Lagenda said...

muahahaha..memangggggggg boooLAT!

Mama Gee said...

shantek baju tu...ceriaaa....

Nazatul shima said...

hehee...suwittt je....;)

mummysyafie said...

pessstttt...cantik baju. siyess tak tipu. kaler pul je..kiutt

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...