Tuesday, April 19, 2011

Merci Petits Chocolate..



gift daripada Mr Will I Am yang baru balik berholiday sambil bekerja dari France.. kenapa i cakap holiday dulu, sebab keje kat sana sehari je.. yang lamanya holiday.. bez betul jadi bos ni kan..


Choc ni made in germany dan ade 7 varities taste (dark mousse, milk cream, coffee & cream, noisette cream, dark cream, praline cream and almond cream) i da try sema dan semanye sedap-sedap.. oh ye, sebelum ni i tak notis pun jenama choc ni.. nanti nak cari la choc ni lagi.. nyum, nyum.. ;)


thank you Mr Will I Am for the choc.. next time klu pegi outstation leh la bagi lagi yek.. oh, ye.. my MR yang slalu outstation tu pun bawak la balik choc sedap2 jugak nnti ye.. :)

4 comments:

J.M.R said...

ritu ckp nk keychain, so i beli la keychain..keychain tu pon, kalo makan, ntah2 lagi sedap dr choc nih kot...


kahkahkah

mom said...

my boss dulu..beli coklat dr langkawi je..sori En.H..ha...ha

POSH76 said...

choc oberseas mmg sedap

Nick said...

wa.. nampak sedap dan cantik :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...