Saturday, April 2, 2011

my best friend's wedding..

pejam celik pejam celik, da hampir 6 tahun persahabatan i dengan pengantin  baru ni.. 6 tahun tu macam baru je lagi kan tapi cube klu kite tambah umur kite sekarang ni dengan 6 tahun.. tak ke da masuk 30an.. ;p tapi klu korang tak masuk lagi 30an takpe.. hehe.. cik pengantin ni nama die Haslina Mukahtar tapi i panggil kak ina since die pun senior i dulu..


merahkan si pengantin ni.. actually kak ina siap sms i lagi bagitau datang nnti pakai baju warna merah.. tapi so sorry la kak, i mana la nak ade baju merah ni.. tapi klu merah jambu confirm ade.. tak pinky gurl la klu pakai warna merahkan.. hehe.. owh ye.. cik pengantin ni orang terengganu kite.. same goes to da other gurl yang sebelah cik pengantin tu, Syarina Azhar.. bile dipikir-pikirkan balik, i ni rupenye ramai jugak member-member orang terengganu.. roommate masa diploma dulu pun orang terengganu jugak.. sampaikan pasangan i pun terengganu jugak nampaknye.. ;)

terjumpa pulak gambar kakak senior aka cik pengantin ni.. gambar ni tahun 2006.. klu tengok gambar dan teringat cerita dulu-dulu macam tak pecaya je yang kak ina da jadi bini orang.. masa dulu, kitorang memang close sangat-sangat.. share susah senang bersama.. seriuosly.. i really miss that moment, kak.. lost contact dengan kak ina pun sebab die bawak diri sambung belajar sampai ke utara.. and ade jugak sebab lain yang terpaksa dirahsiakan di sini.. thanks akak coz sudi jemput ke majlis akak.. terharu sangat masa dapat peluk akak aritu..


TO HASLINA & FIKHRI.. SELAMAT PENGANTIN BARU.. SEMOGA BERBAHAGIA SEHINGGA KE AKHIR HAYAT..

6 comments:

saya_arief said...

sangat garang baju merah beliau.
:D
selamat pengantin baru.
kepada kawan kamu.

Encik Psychopath said...

anda bile lg. tak saba nak makan nasik minyak.

J.M.R said...

cantiknya baju pink tu..untuk sapa jadi temannya..hahahahah

Mama Hanim said...

yg baju pink tu lg cute..hehe..

tahniah utk pengantin baru..
(Gambar) Pelajar Perubatan USM Risau 'Dibogelkan' Dlm Facebook

A D I A said...

skrg trend baju pengantin merah kot. ai pun merah jambu byk la, merah kureng.

Lagenda said...

kpd bespren tu, selamat pengantin baru

kpd bespen kpd pengantin tu plak..soklan lazim..'bila lagik'

Miahahahaha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...