Tuesday, April 12, 2011

Our Tuesday lunch..

Usually klu ari selasa je, ofizmate i mesti ajak ke ikea.. sebabnye meatball murahkan.. tak tau la ape yang best sangat dengan meatball ikea tu sampaikan orang yang tak makan dan suke beef pun boleh suke makan meatball ni.. daging mahal  katanye.. haha.. klu ade orang nak belanje i makan kat Jake's Charboil Steak tu pun rasanye i boleh je nak makan beef.. tapi klu nak compare klu makan kat Jake's Charboil Steak tu lagi mahal kot.. leh 10 pinggan meatball dapat makan.. bukan setakat makan sampai kenyang je tapi boleh makan sampai perut buncit.. hehe.. oleh sebab i tak makan beef 'sangat' so slalu akan amek chicken sausage and untuk dessert pulak, kek choc daim.. kek daim ni klu dapat makan satu kotak pun boleh.. lepas tu confirm i leh duk diam je.. ;p

Tapi kan ape yang peliknye arini kitorang sema tak lunch kat ikea pun.. da bosan makan meatball ke u allz..? ;p

3 comments:

Nava Kishnan said...

anything served with mashed potato I will drool for sure.

POSH76 said...

Adoii ni yg mengidam nak ke IKEA...

Anonymous said...

kalau cam tu, leh lah ajak nenek makan, kan nenek x mkn daging...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...