Friday, April 22, 2011

Yusry KRU mengaku intim dengan seseorang..

betul ke Yusry mengaku macam tu..? actually i pun tak berapa nak sure.. dengar kat Hot FM je pun tadi.. ape yang mengejutkan, die intim dengan artis yang paling gorgeous ni..

Yusry cakap die rapat dengan Lisa Surihani dan da beberapa kali keluar tengok wayang dengan Lisa.. bukan aritu Yusry tengok wayang dengan Maya Karin ke..? then Yusry cakap lagi die da start rapat lebih kurang dua bulan lepas..

even dekat blog abang nara a.k.a beautiful nara pun tak pasti lagi dengan cite ni sebab cite ni pun kuar dalam metro je.. takpe.. nanti i nak suh my MR aka die hard fan Lisa ni, tanya Lisa betul ke cerita ni.. hehehe.. ;)

6 comments:

MaMa AiNi said...

no gossip, gossiping ek (nak jugak) ha 3x...ok ape!!!..sama cantik n..sememangnya padan..

POSH76 said...

semua pompuan cantek pun yusry sapu bersih hehe

eykin said...

wahhh gossip!!hehe free x??jom lah join contest sy http://tintayu17.blogspot.com/2011/04/contest-untuk-anda-semua-jom-join.html

cikpia said...

bila hagak2 nya yusry nak ajak kita plak tengok wayang ngan dia...?? he he....

J.M.R said...
This comment has been removed by the author.
Siti Rahmah Kamarudin said...

kat dalam paper pun cakap lisa intim bersama yusry....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...