Monday, May 16, 2011

Lucky MAY, Lucky ME.. ;)

14 May 2011.. It's my day kan.. The day that make me one year older.. Yup.. I'm getting older but Alhamdulillah, I'm happy with what I have now.. ;) Lovely and caring parent.. Also understanding and sporting partner..

Cute birthday card with sweet birthday wishes inside it.. Kan i da cakap he is very understanding and sporting.. My birthday card pun sangat menepati citarasa i yang shopaholic and pink lover ni.. ;)

Smart and Gorgeous phone from the Smart and Gorgeous man of mine.. ;) Thank you so much for the present, dear.. I'm so surprising.. Suke sangat2 sampai tido malam pun dengan  hp da sekarang ni.. Giler ape tak suke dapat smart phone kan.. ;p


p/s: tapi kan.. agak sedih jugak sebab sumone tak wish my birthday kali ni.. :(

8 comments:

MaMa AiNi said...

ade seseorang yg penting yg lupa nak wish kat awk..hikk...hikkk..cantik phone pink tu kan!!..hu...hu

cikpia said...

tanya jamar dia nak tak gefren sorang gi....??? ha ha.... gefren angkat pun jadik ah!!! =)

enyheartsdiamond said...

happy belated birthday dear.. bahagianya kamu dgn JMR :")

jeles! :D

Encik Psychopath said...

best gile. semoga panjang umur.

POSH76 said...

happy belated bday

mummysyafie said...

cantiknya kaler pink, akak nyer torch tak terbeli lagi baju baru.

Anna Boleyn said...

waaaaaaa...phone ape tu! bestnye! jeles arh. hehe :p

Kaseh NazLieza said...

wah..beshnyer dpt presie yg superb cam tu..nk jugak..anyway hepy belated birthday ea cik nunu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...