Tuesday, May 3, 2011

my bantal bucuk..

setelah beberapa tahun setia dengan bantal bucuk yang lama.. now i da ade bantal bucuk yang baru lagi wange ni.. ;p


pink alwaz be my first choice as usual la kan.. ni present dari my MR mucuk.. boleh kire present ke klu i yang suruh die belikan..? hehe..


cite pasal bantal bucuk ni, teringat dekat bantal bucuk feberet masa kecik dulu.. bantal tu penah hilang.. seharian menangis n mama cari tak jumpa-jumpa.. rupe-rupenye ade dalam peti ais.. kononnya nak sorok kan masa untie datang umah.. sekali tak ingat letak kat mana da.. :(


p/s: owh ye.. gambar bantal bucuk yg lama tak yah la letak kat sini.. tak sanggup korang nak tengok nanti.. lalala..

5 comments:

POSH76 said...

takper janji dari org tersayang..kuitlaa

J.M.R said...

kahkahkha..pasal i taktao citer sorok bantal busuk dlm peti ais nih????????

kahkahkah..

ur mom said...

ade ke masa nak ambil ice tgk2 ade bende mucuk dlm ice box..iskk...iskkk

Mama Gee said...

amboiiii lawanyaa bantal mucuk diaaa..jelesss mama

Encik Psychopath said...

da besar pun ade bantal mucuk ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...