Wednesday, May 25, 2011

Nak jealous ke tak.? Tak ke nak jealous.?

Sebab-sebab tak perlu nak jealous:


  • My MR tak de gambar dengan Aaron Aziz.. 
  • My MR janji nak bawak tengok cite Karak, pastu nak tengok Pirate of Carribean petang ni,  pastu tengok Nur Kasih The Movie untuk kali ke 2, pastu die cakap klu nak tengok KL gangster ni die leh teman jugak.. ;)



Sebab-sebab sebab-sebab kena jealous:

  • My MR pegi Pre-Screening KL Gangster by SKOP Production, tak bawak i.. Mr Will I Am tak bagi cuti yek, nak MC lagi la..
  • My MR dapat tangkap gambar dengan artis-artis lain jugak..
  • My MR tak abes-abes duk edit and download gambar Lisa Surihani die tu..
  • My MR anta gambar ni cuci n nak frame kan.. klu saiz 4R tu standard ar, ni saiz 16' x 24'.. gambar kitorang pun takde die nak frame besar-besar tu..

To Kak Filla: Okkey, fine.. Honestly, I jealous giler sebenarnye.. huhu..

11 comments:

POSH76 said...

bessnyer glemer u...

J.M.R said...

HAHAHAHAHAH.bila msa lak i x abse2 edit gmbr lisa? lisa yg tak abes2 edit gmbr i okkey....

dpn2 muka cam okkey...:-p

hazman aka species1980 said...

jeles bertempat its okey....jamar baik je time press screening tu...

J.M.R said...

tenkiu abang long man...u r my pren lah!

nunu, hazman ni cakap takpenah berbohong..dia ni ustaz kt kg dolu2..

Ujang9897 said...

haha..

best wo kL gangster =)

Jamar geng dragon..gua geng KING..=)

Nobita Sensei said...

ahh..ni yang gua jeles ni.

cikpia said...

ha ha.... takat lisa ngan jamar tu tak payah la nak jeles... tadaknya si lisa tu nak kat dia.... eh silap!!! tadaknya dia serius kat lisa tu.... awek dia lagi lawa kot!!!! (jamar, sila blanja!!!)

Mama Gee said...

jelesss...
tp jgn lelama..
kejap2 je...
heeeee

Anna Boleyn said...

hehehe kite bako jerrr.... :p

maCy said...

MR.. lama ta smpai~

Kaseh NazLieza said...

xpe dear...nti kak liza temankan kita g frame gmbr lg beso dr dye..kan3...(gaya jeling2 jealous..kahkahkah)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...