Monday, June 13, 2011

Bumblebee is coming back.. :)

Bumblebee is coming end of this month.. Tak sabar nak tengok Transformers.. Tiket tak perlu bimbang nak beratur panjang or tiket da abes ke, sebab ade orang yang baik ati nak bagi tiket ni.. Yey..!

Hanya orang yang comel je yang boleh drive kete ni.. Jap-jap.. Jejai Nora- Fasha tu comel ke.? Die yang tak comel pun boleh bawak jugak kete ni aper..

I wish that one day, all the bumblebee in that show will be mine.. Nak bumblebee je.. Optimus prime tak nak.. Huhu.. ;)

6 comments:

lagenda said...

mcm pernah ku lihat gambar2 ni tp dimana yaaaaaaaaa??

ekekekee...

JMR said...

cilok gua punyer...

MaMa AiNi said...

hikkk 2x..

mummysyafie said...

kita orang pergi last sunday. nasib baik sempat, tapi wawan takmo nak amik gambar. takut katernya

hazman aka species1980 said...

InsyaAllah..... ade rezeki saya arrange MOVIE DAY OUT yea....

Sharinginfoz said...

kalau peminat benda alah ni mesti suka betul

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...