Friday, June 3, 2011

Kung Fu Panda in action..


Ni antara scene-scene dalam Kung Fu Panda 2.. Klu korang tak tengok lagi cite ni, kena pegi tengok sebab best sangat-sangat.. Nak-nak aksi si Po yang cute lagi bam-bam ni.. 


Okkey.. Now, i da tau mana my MR belajar posing-posing kat bawah ni semua..

Ni cara-cara nak dapatkan 'inner peace' katanya..

Budak-budak kat taman da pandang-pandang da masa ni.. Sambil berbisik-bisik cakap, 'Abang ni lompat-lompat da macam kung fu panda la kan..'

11 comments:

cikpia said...

spastik toi la junior aku sorang tu......... he he

tapi kungfu panda memang best!!!!

J.M.R said...

kahkah..cilok gmbr ada tapak kaki tu..

A D I A said...

eh eh sama la cam kungfu panda hehe

alynn said...

patut pon bila tengok kungfu panda tu, dok pikir "seperti biasa ku lihat, tapi di mana ek?..."

MaMa AiNi said...

nice photo !!!..he 2x..

Kaseh NazLieza said...

cik nunu..mmg super sama la abg jamar dg po..hohohohoh

Eva Ahamd said...

sejibik..sejibik....
dam cam kembO pun da...
:)

Encik Psychopath said...

hahaah !

SuRayA^i. said...

kungfu panda 2 sgt besttttttttt =DD

tiefazatie said...

comel!tp kungfu panda mmg best cte die!

Mama Gee said...

hahaha shomel je lompat2..cam panda...tp panda tu lg shomellah..heeee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...