Wednesday, June 22, 2011

Lagi best..!

Da tengok iklan 'lagi best' ni kat tv.? Da tengok 'MyVi Elegance' ni kat showroom.? Sebagai salah seorang pengguna MyVi ni, komen i untuk MyVi baru ni memang lagi best.. Lagi best, kalo boleh dapat sebijik.. ;) Nak-nak yang kaler purple ni, memang cun okkey..

Klu pegi mana-mana showroom tu nanti jangan lupa amek pamplet ni skli.. Klu amek 5, 6 keping   lagi terbaik la.. Pastu lekat la kat dinding umah satu, lekat kat pintu satu dan meja kat ruang tamu umah satu.. Ni salah satu taktik la klu nak dapatkan MyVi ni dari husband or parent korang.. ;) Klu i bawak pamplet ni ke hulu, ke hilir macam pamplet smart phone aritu agak2 leh dapat jugak tak.? hehe.. 

7 comments:

JMR said...

taktik kotor lor...

Mama Gee said...

tgk mcm best....
tp tgk sajelah...belum mampu nk sambar 2nd car... :)

nizamsani said...

bijak.

MaMa AiNi said...

bijak memang bijak !!!...anak siapalah ni?..ha2x...

Aku Seorang Blogger said...

mmg smart myvi nih... geram tgk

saya_arief said...

smart.
tapi rase nye smart lagi yang lame.
:D

Encik Psychopath said...

semoga berjaya.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...