Thursday, June 30, 2011

'Sekali Lagi' nak layan movie..

Malam ni nak layan movie dengan my MR yang 'sekali lagi' kena cool fever and sakit tonsil tu.. Kasik hilangkan semua bakteria and virus-virus yang die bawak tu.. Hehe.. Movie pilihan kali ni 'Sekali Lagi' since Transformer for sure fullhouse sampai next week kan..

Dengar cerita kat Lisa tadi cerita ni pun da fullhouse 4 ari kat Brunei..

9 comments:

dotblogspotdotkom said...

huhuhuh.... tunggu 3 ..4 ...hari lagi... donlod kat tenet.... esok lusa blh donlod 321 cinta.... huhuhu

memang aku nhi tak support langsung industri filim.. huhuhuuh

Mama Gee said...

kenapalah incik abg butak takmo layan citer melayu....huhuhhuhu

phentermine said...

Phentermine...

nice post thanks for sharing.

http://www.PhentermineHome.com/

JMR said...

bila nk tgk transformer nih..

mummysyafie said...

best tak citer ni? ada kawan kater boring..tul ke?

hazman aka species1980 said...

citer transformers memang asyik FULL HOUSE jee....tapi SEKALI LAGI nie memang besh kan....

MaMa AiNi said...

bila nak ajak mama tgk movie ni..hu..hu..

hamzah ian said...

oh lisa surihani ku..

Encik Psychopath said...

download download. kehkeh.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...