Saturday, June 11, 2011

Sesuke ati ko jer..

Baru i perasan yang da lama rupenye i tak update entry pasal kucing.. Kata cat's lover tapi tak citer pasal cat pun kat sini.. Almaklum la kucing-kucing i semua mama yang jaga kat umah.. Kadang-kadang tu indu jugak dekat kucing-kucing i tu.. Sebab dulu dorang semua la yang jadi peneman i kat umah.. :(


Yang kat atas ni si oren, kucing my grandmom kat kampung.. Die memang sesuke ati die je nak tido kat mana.. Atas TV la, kereta la, almari la.. Asal die leh tido.. Klu on TV tu baru tau mencecet nak lari.. Hehe.. Kecian pulak kat si oren.. ;)

5 comments:

SuRayA^i. said...

comel!

cik heroin said...

sema tu ape?

choirunnangim said...

Torang punya kucing cantik e..

JMR said...

kucing2 ni sumer, ntah igt ntah tak lg kt u..hikhikhik

Mama Gee said...

alahaiii shomel le...mama teringin nk bela sekor

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...