Wednesday, July 13, 2011

Singapore International Water Week 2011

Date: 4 to 8 July 2011..
Venue: Suntec Singapore International 
Convention & Exhibition Centre..

Last Wednesday, dalam demam-demam sempat jugak pegi exhibition ni.. Da kata pun outstation untuk keje so kena la jugak kuatkan diri visit sebanyak mana booth yang boleh.. Ari Khamis dan Jumaat pulak da memang full schedule dengan training pulak.. 

I prefer pegi exhibition sebab semua benda kite boleh tangok live and on the spot kite leh tanya soalan klu tak berapa nak paham ke.. Nak harapkan baca pamplet yang dapat masa exhibition tu rasanye tahun depan pun belum tentu berbaca.. So better kite belajar terus je dari sanakan.. 

Lepas hampir 3 jam jalan-jalan kat sana, tepat jam 12 pm terus flat and bawak diri ke Medical Centre kat tingkat bawah hall exhibition ni pulak.. Kecian kan.. :(

p/s: outstation yang paling tak best kali ni.. :(

5 comments:

JMR said...

kesian..kesian...kesian..kata upin & ipin...

Mama Gee said...

alahaii mmg kesian lorrr....

tiefazatie said...

ciannya..sabar ye..

mummysyafie said...

alahai..sakit2 pun kena kerja kan. sian kat N..

SuRayA^i. said...

ksiannye..hopefully by now da sehat! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...