Tuesday, August 23, 2011

Supper @ Ice Room..

Date: 20 August 2011..
Time: After dinner hour..
Venue: Ice Room, Kota Damansara..
Menu: Snow Ice..


The menu.. Banyak sangat fresh fruits sampai tak tau nak pilih yang mana..

My snow man yang sangat sporting and cool ni.. ;)

My supper menu merangkap sahur, Strawberry Snow Ice.. Rasa die macam Tutti Frutti pun ade jugak.. Sedap.. Nak-nak tang strawberry tu.. Yang ni boleh dua orang makan.. Sharing is romantic, kan.. :)

4 comments:

hazman aka species1980 said...

hurmmm....baju mr snowman tu same ngan aiskerim laaa.... nak suruh dia belanja laalalalala

JMR said...

aik man, dh pggl aku snowman lak ke?????

ada rezeki lebih ,nnt kita lepak ice room reramai!

lagenda said...

errrr..klu sharing ber 2 tu romantik, klu mak sharing tumpang sekali nk kata apa yek?

Kahkahkah..

Fabulous Me said...

UNTONG gils encik tunang ini dpt mak mertua spt MAMAMU. Serius!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...