Tuesday, September 13, 2011

Gubahan dari hati..

Firstly, terima kasih buat mama yang bertungkus lumus menyiapkan gubahan hantaran untuk pertunangan i.. Papa cakap mama sampai tido pukul 1,2 pagi cari idea untuk buat hantaran ni..


Ini antaranya hasil gubahan hantaran yang mama buat:




Hasil tangan mama memang tak akan mengecewakan walaupun hampir semuanya dibuat last minit.. Terima kasih sekali lagi untuk gubahan hantaran dan jugak semua persiapan untuk majlis pertunangan lepas.. 


P/S: Cantik tak gubahan kat atas ni..? klu ade sesape berminat boleh la tempah dengan my mom untuk majlis korang pulak nanti.. ;)

5 comments:

cik panadol said...

simple tapi sangat menarik....

tahniah cik nunu!

hazman aka species1980 said...

Pandai jugak yea... tak pe nanti kalau saya kawin cik nunu sponsor la satu hantaran....hehehe

JMR said...

nanti saya nak booking...

tiefazatie said...

wah..tahniah dear!

Fabulous Me said...

CANTIK! Tpi ibu mmg lah segala2nye kan? Last min pon VASSSSS touch die.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...