Sunday, October 9, 2011

Concert: Weslife Live in Kuala Lumpur..


Date: 7 October 2011
Time: 8.30 pm
Venue: Putra Indoor Stadium, Bukit Jalil

Sape peminat Westlife angkat tangan.! Honestly, i bukan peminat Westlife sebab masa zaman sekolah-sekolah dulu i lebih minat Backstreet Boys.. ;p Tapi dapat pegi concert Westlife pun layan jugak bukan.. hehe..


Pintu masuk untuk Gold and Silver zone.. Strictly no photography and videography.. Sepatutnye dorang tulis strictly no DSLR camera je terus sebab DSLR je yang tak lepas masuk.. Compact camera and handphone ok je.. Tak pasal- pasal Mr. Tunang kene patah balik kat parking kereta simpan camera..


The popular Irish pop band 1998 is back guys.! and the show begin.. ;)


Flying without wings.. Mr. Tunang pun nyanyi lagu ni sama-sama.. Walaupun ade yang tersalah lirik.. Sportingkan.. ;)


Thank you so much to Miss T yang sudi bagi tiket Concert Westlife untuk i dan Mr. Tunang.. Silver zone lagi.. ;)


P/s: Nicky, I da follow u in twitter.. Pe kes follow Nicky sorang je.? lalala.. ;p

6 comments:

JMR said...

gua x minat langsung westlife nih la!!!! justin bieber forever!

tiefazatie said...

wah2..lama xdgr lagu dorg kot..haha

POSH76 said...

dulu minat sgt dgn WESTLIFE ni

hazman aka species1980 said...

Pergh.... so suwet la Mr T nie...bila nak belanja makan tony romas abang ensem...?

ken said...

great time with westlife.. still one of my fav boyband :)

cikpia said...

my fav group zaman dulu2..... siap beli semua album diaorang, original beb!!!

my fav would be shane. omg!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...