Sunday, October 16, 2011

Happy Blog.. ;)

Huargghhhh.. Hari Sabtu yang memenatkan.! Dari 11pagi keluar rumah, jam 11 malam baru sampai rumah balik.. Ni baru setengah hari namanya kuar meronggeng.. 
Bila dah penat-penat, pusing mall ni, pusing mall tu, sempat gak I merasa Happy Blog.. Happy Blog ngan Bubble Tea yang lain, sama je rasanya.. Paling sama, menda ni amat menyejukkan anak tekak I dan memberi tenaga untuk terus bershoping, bershopping dan terus bershopping . . . . . . . . . . Sampai lebam...

So.. Apa yang uols buat hujung minggu nih.?

Selamat berBlogging di hujung minggu.. Enjoy your weekend readers.!

7 comments:

Anonymous said...

patutlah senyap je..sibuk bershopping ek?..bila nak balik kemas bilik yg dah siap tu..

cikpia said...

shopping barang for the big day ker??

hazman aka species1980 said...

sabtu pegi sony blogging challenge.... ahad terjah kedai makan untuk entry makan2x

POSH76 said...

keep blogging...

JMR said...

i nyer air belon silikon...

Mama Gee said...

mana nk carik kat putrajaya nih..huhu

tiefazatie said...

mcm best je nie..nak gak!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...