Monday, October 24, 2011

Lunch @ Tram Car Restaurant..

Location: B-11-01, 32 Square,
No. 2, Jalan 19/11
46300 PJ, Selangor

GPS: 3.111131,101.631936

Kalau korang pernah makan dekat Cable Car restaurant sebelum ni, Tram Car ni kire owner yang sama jugak.. Just tukar nama restoran je..

Starters.. Sup dan bun with butter.. Sup tak sure pulak sup ape tapi sedap dan pekat.. Bun pun lembut je.. Cukup la untuk alas perut yang da berdengung sementara tunggu main dishes sampai..

My lunch set.. Indonesian fried rice and ice lemon tea drinks.. Opismate yang suggest menu ni.. Not bad jugak cuma rasanya pedas sikit.. Ice lemon tea yang abes dulu sebelum nasi..

Untuk dessert pulak, carrot muffin..

Deco dalam restoran ni, nice and cozy.. Tak la romantik sangat so memang sesuai je kalau nak makan dengan opismate.. ;)

6 comments:

hazman aka species1980 said...

Okey je kot.... cuma sesekali makan kat tempat yang relax skit ...okey la kan....

JMR said...

pasni nk kn makan kt sini lak ke???

mafuza said...

tram. teringat kat Hong Kong ade tempat nama the peak tram. best gila. tp best jugak kan kalau mkn dlm tram? upload la lagi u!

Nava Krishnan said...

nice fried rice, I pass by this area quite often but seems never noticed it.

tiefazatie said...

wah..mesti sedap tue kan2..hee

Fabulous Me said...

Kat mne ni u. Mcm menarik jer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...