Sunday, November 27, 2011

Dinner @ Jombali..

Sampai-sampai je Jombali ni, terus duduk kat tempat yang telah di'reserved'.. Tenkiu sebab sudi jemput food blogger jmr23.com untuk menu baru ni.. I pun ape lagi, tumpang semeja la kan.. ;) 5 minit pertama, layan semua gambar-gambar yang ade dalam menu tu dengan kusyuknye.. ;)

Pastu selak-selak menu baru ni pulak.. Since before this da penah try Nasi Goreng Ayam dan Kuey Teow Goreng Basah.. Kali ni nak try pulak menu baru dari Jombali ni yang baru je launch pertengahan bulan ni.. Untuk menu baru ni, hanya ade di cawangan Carrefour Wangsa Maju.. Mungkin lepas ni klu dapat sambutan akan ade jugak menu baru kat cawangan-cawangan lain..

Drink pilihan, sirap bandung as usual.. Tapi kali ni with lychee pulak.. Tengok buah laici tu sambil dalam hati cakap, 'Makan laici 3 bijik da kenyang ni..'

 
Sekali sampai je Char Kuey Teow Special ni, nampak udang, telur dan isi ketam tu.. Terus lapar balik.. hehe..

Let start with doa makan.. Keuy teow ni ala-ala nasi pattaya sebab dibalut dengan telur.. Rasa die pulak memang tak dapat dinafikan ke'sedap'annye.. Memang sesuai dengan lambang cop thumbs up macam dalam menu die.. ;)

Mr. Tunang dengan menu yang dipilih selepas 15 minit menilik menu tu.. I tunggu die pilih makanan, siap boleh hafal menu baru tu tau.. Mana tau lepas ni Jombali nak offer jadi Manager kat sini ke.. Kecik tapak tangan, perut i tadahkan.. ;) Nasi Goreng Lamb Chop ni gabugan nasi goreng dan black pepper lamb chop.. Dengan potion yang banyak dan rasa yang sedap tu, sesuai sangat klu kitorang nak bagi double thumbs up untuk menu baru ni.. ;)


Venue: Jombali Carrefour Wangsa Maju..
Nak tengok menu-menu, leh pegi kat page Jombali: www.jombali.com.my.. 
Jangan lupe 'Like' facebook untuk update: JOMBALI @ FACEBOOK..

5 comments:

cikpia said...

*lap air liur*

JMR said...

burpp..kenyang..

POSH76 said...

yummy!!!!!!1

hazman aka species1980 said...

hurmm.... takpe laa...jauh dari umah saya pun.... padahal jeles ...hahahaha

cik helena said...

yeayy boleh jemput GTB lak lepas ne ea..heee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...