Monday, November 21, 2011

Meet Puss in Boots.. ;)

Hi, im Puss in Boots.. meow.. meow.. Si puss ni ramah and active giler.. I saje je pegang bulu die skli die suh pegang tangan die la, belai leher die la.. hehe.. Menada betul la die ni.. Naseb baik comel.. Ni kalo my cat yang kat umah tu tengok gambar ni mesti jeles ni..


Tak reti nak duduk diam die ni.. Pantang nampak kamera terus die posing.. Suke pulak dengan costume ni.. Sampaikan cakap kat Mr. Tunang nak beli benda ni.. So, ape tunggu lagi, klu nak tengok aksi-aksi comel die ni boleh saksikan kat cinema sekarang.. Actually klu tanya cite ni best ke tak, i pun tak tau la.. Sebabnye tak sempat nak tengok lagi.. Promote si puss ni bukan main, sekali tak tengok lagi da.. ;)


P/s: Good luck untuk Harimau Malaya yang bakal beraksi untuk Final malam ni.. meoww.. Auumm.. Arini bos bagi balik pukul 4 pm.. Bola punya pasal.. huhu..

9 comments:

cik panadol said...

hahaha comelnye puss ni...mane nk jumpe die...??

NUNU EERA said...

Cik panadol: Comelkan..? aritu kbetulan jmp kat TGV kepong..

cikpia said...

lorh!! ingat dah tengok.... baru nak baca review. ha ha.....

POSH76 said...

Nak pi tengok laaa...pantang tengok tuceng ni hehe

JMR said...

pehal leh blk kol4 lak nih?????

Azura @ cik buaya said...

syoknye dpt jumpe puss.. hehe comel2 :)

sayazakiah said...

awl bos balik.. bola start kul 8 pn. hehehe

kisahsensasi said...

Rabu ada game MAS vs syria.... ahad pulak ade game MAS vs bahrain.... ajak la MR TUNANG

nazira said...

haha.. comel..

http://nazira-mypersonallife.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...