Thursday, December 15, 2011

Happy Full Moon, baby Hayley..

Kek yang sangat cute ni dari mami Jenny dan baby Hayley.. Baby full moon ni, dalam tradisi orang cina untuk sambut baby genap sebulan dan jugak ibu yang baru abes pantang.. I pun baru je tau pasal tradisi ni..

Kat hospital pun kena discuss pasal keje.. Kecian kat mami baru aka my opismate ni.. Baru nak rehat tapi second day kitorang da serbu hospital da..

Ni la gambar baby Hayley.. Masa amek gambar ni, die baru je 2 ari.. And guess what.? Die asyik menguap je.. Sebijik macam mami die kat opis masa mengandungkan die.. huhu..


P/S: Ade lagi sorang mami baru yang baru je deliver baby gurl semalam.. Opismate i ni sema berjanji ke ape pregnant sama-sama..

3 comments:

kata kila said...

aduh comelnyaaaa <3

Miss Jim said...

tomel nyer geramw geramw

hazman aka species1980 said...

hurmm.... menarik gak tu...nanti time cik nunu boleh la mintak pulut kuning pulak yea

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...