Wednesday, February 29, 2012

The Body Shop: Tea tree skin care..

Tea tree memang sinonim dengan kulit yang berjerawat dan bermasalah.. Lately ni tak tau la kenapa masalah kat muke ni makin menjadi- jadi.. Memang stress giler kot.. Kesan yg ade kat muke ni pun tak sempat nak hilang da keluar yang lain.. Memang la ade orang kata jerawat tu pemanis muke la bagai.. (Ni semua ayat sedapkan ati sendiri je kot..) Tapi klu da keluar belambak- lambak, hilang la seri pengantin macam ni.. huhu..

Okey.. Berbalik kepada skin care kat atas ni.. Nampaknye agak berkesan dengan kulit i.. So boleh la nak teruskan pakai skin care ni.. Wish me luck, okkey.. ;) 

4 comments:

POSH76 said...

hormon tu sis....ubat dia senang kawen2 cepat2 hehe

cikpia said...

kena pakai secara padu ni..... tarikh dekat dah cik mek wei.... he he....

tiefazatie said...

wah..best gle dear!i pun gle bodyshop gak..hehe

hazman aka species1980 said...

Hurmm... ada member kata kalau guna yogurt masker AVON akan membantu licinkan kulit yang berjerawat...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...