Wednesday, February 1, 2012

WithWordWed: Jalan- jalan cari idea..

Ruang tamu..

Ruang makan..

Bilik tidur..

Sebenarnye i memang suke sangat tengok deco- deco kat majalah or showroom ni.. Paling suke english style macam kat atas ni la.. Cantik- cantik kan.. Berangan jugak klu ade umah sendiri nanti nak hias macam ni.. Hope tak de la orang yang terabur-terabur kan umah ye.. CC to Mr. Tunang.. wee.. ;)

4 comments:

hazman aka species1980 said...

perghh... konsep ENGLISH ala2x zaman british nie...ngeee

POSH76 said...

me tooo like sgt...nak2 english style tapi bukan yg serabut penuh munger2 tu

ateh said...

Nampak serabut la nu... masih muda buat la konsep moden. Kalo dah tue macam mama awk tu,barulah sesuai!!! hehehe....

NUNU EERA said...

dlm gmbr ni mmg la serabut ateh oi.. ni kan showroom.. umh nnti nak wat simple je.. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...