Tuesday, April 10, 2012

Cinta buat Emelda adaptasi novel Kasih antara kita..

My weekday: Tepat pukul 7 sampai 8 malam memang duk mengadap TV3.. Since Mr Hubby takde ni, so mood nak memasak untuk dinner tu memang tak la.. Bukan takde ckit-ckit.. Tapi memang takde langsung.. Melampau.. huhu.. First tengok cite ni terus jatuh cinta dengan Fizo Omar cite ni.. :) Lepas dapat tau cite ni adaptasi dari novel, terus i cari novel die tau..  I ni kan suke compare antara cerita dan novel.. huhu.. Macam biase, novel yang adaptasi ni susah sikit nak cari.. Abes stok je memanjang.. Macam cerita Lagenda Budak Setan, Nora Elena dan Ombak Rindu before this..

My weekend: Balik kampung teman mama.. Da 2 minggu, siang memang busy kehulu- kehilir untuk preparation reception bulan May nanti.. Malam baru dapat layan novel ni.. Memang sangat layan sebab masa baca watak Aril Fatah tu sampai terbayang- bayang Fizo Omar.. huhu..

4 comments:

Miss Jim said...

dude nak pinjam leh tak?kalau u bagi pinjam i datang may nie ;D

Mak Lagenda said...

Amboiiii..terbayang fizo omar yea...?? Cik abam yg dok jauh tu bila masa nak terbayang?? Ha ha ha..

hazman aka species1980 said...

Hurmmm...skang nie spend masa lapang ngan baca novel la yea....hehehehe

sayazakiah said...

zakiah dh baca novel ni. mmg best kan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...