Monday, May 7, 2012

Wedding dress/ gown..


OMG.. Im in love dengan wedding dress Lisa Surihani yang ala- ala Kate Middleton ni.. Gorjes giler kan.. Kalau la I dapat dress macam ni, memang seminggu I pakai dress tu je tak tanggal- tanggal da..

Masa majlis bertandang aritu pun dress yg I pki tu ikut design yang I nak.. Actually I mintak wat dress yang kembang- kembang ckit tapi tailor cakap kain tu tak cukup lar dik.. Boleh kan, nak minta wat kembang- kembang semangkuk tapi kain beli tak cukup..

Untuk reception minggu ni sewa je.. Dress yang i pilih tak kembang pun.. Sebab rasa macam diri ni da cukup kembang.. hahaha..

4 comments:

hazman aka species1980 said...

Hurmm... nanti ada lintas langsung tak ? coverage TV3 ker... ASTRO RIA ker ?

Mak Lagenda said...

Nanti mak dtg tgk..kembang ke tak kembang nunu skrg ni yea. Muahahaha

rasp said...

mmg sgt sweet tgk lisa nie kan...
pakaian dia pun sopan..
tapi u pun xde kurangnya...
pasti mantooopppss nanti :)

POSH76 said...

I pun suke dress lisa santek sgt!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...