Saturday, June 23, 2012

Kebetulan lalu.?

Tak tau la nak kategori kan gambar ni kebetulan lalu atau pun keterlaluan.. Nak kena tunggu photographer turun dari laut untuk tau cerita sebenar.. Hehe.. Actually banyak lagi gambar- gambar keterlaluan kebetulan lalu macam ni lagi.. Nanti- nanti I up lagi yer.. ;)

7 comments:

rasp said...

cam before and after, ada gak tu...
sebelum insaf and selepas hehehehe

bee2312 said...

minah salleh tu nk interframe gak...

Miss Jim said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Mak Lagenda said...

Klu mengenali JMR yg sebelum2 ini, bukankah dia mmg suka shoot gmbor2 syeksi utk cuci2 mata??

Nih musti nak shoot awek syeksi,tapi kaver dgn shoot gambo bini. Takut kena piat tinga la tuh

Muahahahahah

P/s: Im jooking okeh..mak tau JMR tak sengaja tuh

sayazakiah said...

hehehehehe.. comel background. huhu

cik helena said...

kte pun nak tunggu hujah op photog tu.hahaha

tiefazatie said...

haha..bese la tue

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...