Tuesday, June 26, 2012

My 1st poplook..

Yey.! My 1st poplook order da sampai.. Delivery pakai Pos Laju yang sememangnye laju.. Sampaikan nak suruh orang cop dan sign pun suruh laju- laju.. Aieh.. Actually, I tak berapa nak berani beli baju through online ni.. Kalau tudung da banyak la.. Sebab takut tak muat la, material yang sampai tak ok la, etc.. Tapi lepas baca review Sis Posh, terus order kot.. huhu..

Nak tengok tak baju ape yang I beli?



*



*



*



*


*



Here you go..

Penny Chiffon Maxi Dress.. Saje je I bagi Lisa Surihani try dress ni dulu.. Cantik tak? Hehe..

Tapi yang tak bestnye, pagi ni ade update terbaru dekat The PopLook dan yang paling geram ade kaler feberet I ni.. Uwaa.. Nak nangis.. Cantik giler.. Nak order lagi boleh tak.? CC to Mr. Hubby.. :)

9 comments:

*SiRibenMerah said...

orderla.. hahaha~

Miss Jim said...

hawawaawa i beli lah then i up kat entry ;p

tiefazatie said...

wah..cantik2..hee

hazman aka species1980 said...

Yang pink mmg cantik laa.... order je MR HUBBY mesti kasi green lite tue... hehehe

Nurul Akmal said...

waaaaaa cantik sangat...

sayazakiah said...

cepatla pakai.. nak tengokkkkkk

JMR said...

sy dh order kan utk lisa...

POSH76 said...

sis pakaila nak tngk...i pun tingin nak beli...tp takut tang lengan tu jer

Mama Gee said...

heeehe yey...dah terjabak juga
beli je....usap2 skit cik abg tu...hehee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...