Monday, June 18, 2012

Penyatuan Dua Hati..

Pejam celik pejam celik, Alhamdulillah da masuk tiga bulan perkahwinan kami.. Rasa pengantin baru tu masih tak hilang lagi.. :) Dan rasanya masih banyak yang perlu dipelajari dan diperbaiki selepas bergelar isteri kepada Mohd Jamaruddin bin Baharudin ni.. InsyaAllah dengan berkat doa semua, semoga hubungan kami kekal hingga ke akhir hayat.. Amin..

Oh ye.. Da hampir sebulan berlalunya majlis penyatuan dua hati.. Sorry sebab amek masa yang agak lama untuk update entry majlis tu.. Konon- konon nak buat korang tertunggu-tunggu update ni.. Huhu..

Ready to go.. Excited giler nak pegi dewan masa ni.. Nak jumpa tetamu- tetamu yang sudi datang untuk majlis penyatuan dua hati kami.. :)


Dialog masa ni: 'Wah, ramainya orang..' Malu rasa nak catwalk kat karpet merah sampai ke atas pelamin.. Rasa  macam celebrity kelas kau je sebab semua orang tengah pandang.. :)


My new family members.. Happy go lucky and sporting je dorang semua ni kan.. 


Bersama Ummi dan Ayah serta adik-adik perempuan yang masih 'SINGLE and AVAILABLE'.. Sorry gurlz, adik lelaki I da tak available.. :)


Bersama family yang banyak membantu untuk kelancaran majlis aritu.. Terima kasih untuk semua.. Bergaya betul dorang hari tu, semua da nampak macam datuk dan datin.. Kalah pengantin.. :)

Last but not least, 'Trademark' pengantin katanye.. Hehe.. Cute pose, guyz..

7 comments:

POSH76 said...

layan gambo santek & comel!!

cik helena said...

rugi tak dpt dtg :(

sayazakiah said...

zakiah xde. sayang nyeeeee. huhuhuhu. segan sgt la nunu.

cepat2 ganti puasa okay. bln 7 nak dekat dah. hehe

tiefazatie said...

so sweet!comel2..hee

lovely said...

i follow..

hazman aka species1980 said...

Hai Kak Nunu yang cantik jelita.... kem salam yea ngan adik2x perempuan u yea.....cakap abang man send regards... ahakkkksss

kurung siap said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...