Monday, July 16, 2012

Dejavu di Kinabalu..

Tajuk cerita ni memang boleh buat i tertarik nak tengok dari first episod sampai sekarang ni.. Rasanye tak pernah miss satu episod pun, terlebih tengok sampai dua tiga kali tu ade la.. Sebab Tonton kan ade.. Nak tengok sampai boleh hafal skrip pun takde orang nak marah.. ;)

Watak Nazim Othman as Bazli dalam ni sangat la caring dan romantik.. But pity him sebab still tak dapat nak menangi hati Tiz Zaqyah @Nadira.. Takpe Bazli, I kan ade.. Miahaha.. Eh tapi Bazli da jadi jahatkan sekarang ni.. Tak suke la..

♬  Bisa ku rasa getar jantungmu
Mencintaiku apa lagi aku
Jadikanlah diriku
Pilihan terakhir hatimu.. 

Okkey.. Lagu ni sangat best.. Kalau terlebih- lebih feeling boleh menitik menitis air mata kot.. 

Last but not least.. Aqasha yang memegang watak Amar.. Pandai main gitar, suara sedap,caring, romantik dan sweet hensem.. Hukhuk.. Seriusly, tak sabar nak tau last cerita ni.. Hopefully cinta Amar dan Nadira dapat bersatu.. Weee.. 

P/s: Tak sabar nak tengok next cerita Erma Fatima, Kau yang Terindah pulak lepas ni.. Of coz la sebab Neelofa Nazim Othman yang berlakon kan.. ;)

8 comments:

Miss Jim said...

you tak kerja ea hari nie..sempat hupdate hentry...

eLLy said...

Bazli sudah mengganas.. ari nie Sharp kul 6 akak nak balikkkk... huhuhu

SuRayA^i. said...

hahahaha dr awl xpenah follow pn cerita ni bley x..pdhal ade tiz tu =.=

JMR said...

bosan ah citer nih..tukar chenel lain plss..kahkah

Ardini Humaira said...

dni dah kurang minat cite ni tatau nape :D

cik helena said...

suka!seb bek skng umah dekat.sempat balik tengok.hee

bee2312 said...

xselalu sgt dpt tgk..sekali sekala jer..huhuhu

..::..aRe-Na..::.. said...

a'a kn nunu..x sabo nak tgk last
citer neh..hurmm..tuh tgk aqasya
terbayang kan cik somi jmr ke nunu?heheheeeeeeeee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...