Sunday, July 22, 2012

Krabi: Aonang Buri Resort..

Tempat penginapan untuk honeymoon we all ni, I booked dekat Agoda je.. Cepat, mudah dan sangat berbaloi.. Nak- nak tengah ade diskaun masa tu.. Cuma resort ni jauh cikit dari Ao Nang beach and town die.. Tapi still boleh jalan kaki je nak ke sana.. Even depan resort ni pun memang pantai, Nopparattara Beach..

Tara.. Ni la bilik honeymoon suite we all, u all.. Bilik yang nice and simple.. Yang penting katil tu memang idaman kalbu I.. ;) Bilik we all ni tingkat atas.. View die pun cantik sebab boleh nampak minah salleh bersantai berjemur dan berenang- renang ketepian.. So tak pelik sangat la kalau Mr. Hubby suke lepak kat balkoni tu tangkap gambar.. ;)

Mak dan bapak gajah berposing dengan anak- anak gajah.. ;) Ni kan posing trademark comel we all.. 

Ni salah satu bilik kat resort ni jugak.. Deluxe pool excess room.. Buka- buka pintu tu terus boleh terjun pool.. Sangat cool kan.. Dari bilik we all yang tingkat atas tu pun boleh terjun pool jugak.. Tu pun kalau berani la kan.. ;) Kalau nak tau info lebih lanjut or tengok gambar- gambar resort ni boleh cek terus kat website Aonang Buri Resort.. Recomended untuk yang nak berhoneymoon di Krabi..

7 comments:

JMR said...

eh bila kita gi sini ek? hahah

Nurul Akmal said...

Tempat dia cantik..

Salam Ramadan & selamat berpuasa..

KhaiRin : anies said...

cantik!
katil cm tu sy suka jg!

Mak Lagenda said...

Nunu..si jmr tnya korang pi situ?? Ha ha ha..blum setahun kawen dah lupa??

Ko jgnnnnnnn jmr...nnt kena tido kat pourch keta kang

hazman aka species1980 said...

gambar berdua tue memang cute laaa....

Cho Zila said...

ala sangat best tau... suka sesangatni...

mummy alisha said...

KRABI MEMANG CANTIK..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...