Sunday, July 8, 2012

Krabi with Love..

Honeymoon kitorang memang last minute punya plan.. Ade beberapa option untuk lokasi honeymoon dalam list tapi at last kitorang decide untuk pilih Krabi.. Salah satu tempat yang popular untuk honeymoon, I guess.. :) Krabi with Love.. And we fell in love with Krabi.. ;)

Posing before keluar dinner.. Beli je t-shirt ni petang tu, terus pakai untuk malam.. Almaklum la, pegi 3 ari tapi sengaja bawak baju untuk 2 ari je.. So dapat la nak shopping sikit kat sana kan.. Bijak tak.? Hehe..

Gambar ni dekat Tub Island.. Cantikkan pemandangan pulau ni.. Dengan langit yang biru, pasir pantai yang putih dan air yang jernih tu.. Boleh tengok dengan jelas ikan berlari- lari berenang- renang.. Subhanallah.. Speechless sekejap tengok keindahan alam ciptaan- Nya ini.. 

Mr. Hubby dengan posing gaya Aqasha Aaron Aziz dalam Ombak Rindu katanya.. Eh..Ade ke.? Tengok Mr. Hubby posing macam ni bertambah- tambah la speechless mak.. Sexy u.. Hahaha.. ;p

Hi, fish.. How are u doing today.? I terasa macam ikan dugong duyung pulak dapat berenang- renang dengan ikan- ikan.. Seriusly.. Geramnye tengok ikan- ikan tu semua.. Rasa nak peluk pegang je.. Ikan- ikan ni akan datang dekat kite kalau ade dua benda kat tangan kite tau.. Satu: Roti keras/ makanan.. Dua: Kamera pink kaler.. 

See.. Cute kan anak ikan- ikan ni.. ;)

Will be continue.. 
P/s: Masa entri ni publish, we all otw to _____ with love pulak.. ;)

13 comments:

*SiRibenMerah said...

Bestnya.. hehehe.. I pon g honeymoon arineh.. *honeymoon la sorg2 diri neh*...

happy holiday dear..

the malay male said...

i've planned to krabi for honeymoon in sept. seems i choose the right place :-)

hazman aka species1980 said...

Hurmm.... tang kamera pink color tu yang tak tahan tue....

Ardini Humaira said...

ase nak penyet2 ikan cecomel tu :D

hamzah ian said...

fuhyooo...

Rasp said...

subhanallahhh...
memang indah sungguh ciptaanNya...

cik helena said...

bestnyaa,,kte takleh nak wat apa sekarang ne..layan mabuk je :(

Nurfarahana A.Aziz said...

ala camne ni..tetiba rasa nak kawen..alaa makkk nak kawen !! .Selamat ye !

wahida said...

cantiknya....
seronoknya honeymoon kat Krabi...teringin nak sampai sana...

salam, tengs drop by my blog n drop ur comment, saya follow sini terus yer...

p/s: dear, mama aini sihat?

iyan shazlind said...

krabi mmg cantik..bestkan honeymoon kt sana :)

tiefazatie said...

wah..best tue...

SuRayA^i. said...

mmg cantik kannn~~
pasni try g perhentian pulak. seyes xnyesal :D

ramizah rahman said...

bestnya..teringin nya nak pergi..nak masuk dalam listed untuk honeymoon nanti jugak laah..thanks sharing dear..done follow ur blog.. :)

www.ramizahrahman.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...