Monday, August 13, 2012

Buffet @ Shogun, One Utama.

Location: Shogun & Saisaki Japanese Buffet Restaurant,
One Utama Shoppuing Centre
Menu: Japanese cuisine..
Buffet rates: RM 56.68 nett (Mon- Thur)
RM 68.82 (Fri- Sat)
RM 60.73 (Sun)

Restaurant interior.. Of coz, berkonsepkan ala Jepun.. Cozy jer dalam dier.. Makanan die pun variety dan banyak pilihan.. Overall memang sangat berbaloi la makan kat sini.. :)


My starter for berbuka puase.. Nigiri and maki sushi.. Kira ganti kuih muih untuk hari ni..


Shark fin soup.. Soup ni banyak benefit die kan? Tapi lepas baca artikel ni, I pun tak sure betul ke tak tentang benefit tu.. 


Raw oyster on a plate.. RAW, okkey..


Mr. Hubby selamber je hirup macam hirup sup shark fin tadi.. Fine.. ;)


Ketam cenonet.. Tak makan pun ketam ni sebab kecian rasa macam tak kenyang pun kalau makan.. 

Kacau bilau perut kejap makan seafood, kejap makan ayam, daging tu lagi..


My dessert.. Vanilla, strawberry and peppermint ice cream yang sangat nyummy.. :)

4 comments:

SuRayA^i. said...

ok mcm looks awesome je foods kt sane!

Kesuma Angsana said...

sayang betul sebab KA x brp makan japanese food hehe

hazman aka species1980 said...

rasanya ice cream jugak yang paling menarik dalam banyak2x tu....hehehehe

duniafana said...

parking senang x kalau nak p?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...