Thursday, September 6, 2012

Mommy to be.. :)

Thank you Mr. Hubby for this lovely diary.. Alhamdulillah, we gonna be a parents soon.. InsyaAllah.. :) Untuk trimester pertama ni, banyak yang I baru belajar dan baru tau.. Ape yang boleh makan, ape yang tak boleh makan.. Nampaknye Mr. Hubby yang lagi banyak jaga itu, ini.. Kalau ikut I, memang belasah je semua.. Owh ye, sekarang ni nafsu makan memang sangatla semangat.. Senang sangat rasa lapar dan kalau boleh nak makan semua yang ade.. Lepas tu tunggu la petang or malam sikit, baru rasa nak muntah keluarkan balik semua.. My morning sickness bukan pagi tapi petang or malam.. Alhamdulillah la jugak sebab tak la sampai tak boleh nak pegi keje semua.. Hope semua dapat doakan untuk I dan baby supaya sihat sampai la deliver nanti ye.. 

14 comments:

Mak Lagenda said...

Tahniah ummi dan abi to be..

Moga kesihatan baik2 tau.

Saya Disini said...

tahniah

Rasp said...

congrats sis...
jaga diri baik2 ye...

hazman aka species1980 said...

cer citer skit pengalaman tri semester nie.... heehhehehehe

Kesuma Angsana said...

tahniah ye!

suraya said...

wowww nak jadik mommy dah!

congrats~~ :D

Pink Lavender said...

seronoknyerr dgr..tahniah..

Miss Jim said...

jim pun nak sibuk jugak congratz kat dieeee...

Izan Ishak said...

salam kenal dari kak izan ye..

tahniah3!!! tak lama lagi nak jadi parents dah. k.izan doakan semuanya baik2 saja sampailah masa melahirkan nnti ye...

..::..aRe-Na..::.. said...

alhamdulillahh..yeyyyyyy...akhirnya..
hehehe,tumpang gembira..tahniah3 wat nunu dan cik somi...smg sumenya dpermudahkan...wah3,x lama lagi mama aini leh timang cuculah dia..hehehe..:-)jg diri dan kandungan lekloq ehh...

۩PinkyLady687۩ said...

thniah..ehhe..bw here..

*SiRibenMerah said...

take care nunu sayang...
x sabar nk tunggu baby comel keluar nnt...

Zie Madini said...

expecting ea? Alhamdullah...congrats :) zie lak..baru je lps bsalin

Afasz said...

tahniah. >_<

ada tips tak? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...