Wednesday, September 19, 2012

Victoria's Secret.. Shhh.!

Victoria's Secret yang terkenal dengan barang- barang 'secret'nya, I guess.. :) Tapi yang dalam paper bag tu bukan yang 'secret' ye tapi fragrance yang I memang da lama cari.. Sejak preggy ni, I tak boleh nak cium bau wangi yang terlalu kuat.. So kene la cari bau yang sweet- sweet dan light jer.. And now, da jumpa.. Wee.. :)

10 comments:

farhana said...

sian D xley bau wangi2 sgt.. cam nana xley bau busuk..huhu

Kesuma Angsana said...

take care yek

hazman aka species1980 said...

hehehe....nasib baik kasi tau bukan barang SECRET.... anyway skang nie mesti selera makan bertambah kan...share la pengalaman 1st trimester nie...check up sumer...hehehe

Hetty Hernani said...

sy suka juga.... favorite sy ialah LOVE SPELL, & RAVISHING LOVE... always ada.. kene beli before stock dlm almari habis... hehehe

JMR said...

jgn pakai byk sgt, bau tu manis sgt, kang ada semut penuh kat baju..

eLLy said...

hahaha komen dari suami mu sangat sengal :p

*SiRibenMerah said...

hahaha.. sweet candy ke???
mesti u sgt wangi sekarang kan.. nak ciummmmm~ ehhh!

Zie Madini said...

hehehe....barang victoria secret tak termampu zie nk beli taw...hiksss.

psstt..zie pun tak boleh dgn wangian yg terlampau strong. hidung alergy

tiefazatie said...

ifa pun dah beli!haha..tp lotion la..hee..endless love..

Izan Ishak said...

kak izan pun ada VS. hadiah giveaway dari mamakembar3. sangat2 wangi n best~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...