Wednesday, January 16, 2013

Mother, Baby and Kids Expo, PWTC..

Tak sabar, tak sabar, tak sabar nak pegi expo baby lagi.. Kalau boleh kali ni nak borong beli semua barang- barang dalam list yang tak beli lagi.. Actually, I sendiri da pening nak beli ape dan ape keperluan penting untuk baby ni.. Nasib baik la banyak jugak blog- blog yang bagi info untuk baby newborn list ni.. Owh ye.. Da 2 kali check up tapi still tak nampak lagi gender baby ni.. Macam frust jugak mula- mula sebab kalo da tau gegurl boleh la I beli pink set untuk baby kan, kan.. Tapi pikir- pikir balik, baby ni nak buat surprise macam deco bersama Eric Leong kot.. ;) So I beli barang yang unisex je la.. Bak kata Mr. Hubby, 'Daddy redha baby boy ke baby gurl as long as baby dan mummy sihat..' :)

5 comments:

JMR said...

ok..ni antra planning utk weekend ni kan..:-)

cik helena said...

bestnye,,kte tak dpt nak pegi..amer keje.gpon dia tak suka g kl.huhu rugi!~

Fazrol said...

Terbaik...
Bini dah ajak, tp xtau nk pergi ke tidak...

Peri PiA said...

Assalammualaikum


bestnya shopping barang baby :)

farhana said...

teddy better surprise.. jgn jadi mcm nana.. scan kate bby boy... sekali keluar..bby girl.. nasib baik baju xbeli byk.. hihi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...