Wednesday, February 12, 2014

VMY2014: Bersantai di Best Western Prima Inland Sea Resort, Port Dickson..

Alhammdulillah.. Baby Ayyan da genap 9 bulan.. So far, Ayyan sekarang ni da merangkak macam berlari.. Kalau nak pakaikan pampers ke, baju or seluar memang kena keliling rumah dulu baru dapat pakai.. Kecian kat mama wan dan tok papa die.. Hehe.. Bab memanjat memang terror tapi cube kalau nak turun, memang failed.. Main terjun jer.. Kepala memang terjun dulu.. Gayat.? Memang tak lar.. T_T

Ade satu je yang die gayat buat masa ni, bile masuk air.. Tengok gambar atas ni memang nampak macam relak je kan.. Hakikatnye, lepas beberapa minit tengok air depan belakang, kiri kanan die trus menjerit kot.. Daddy die cakap Ayyan gayat air.. Tak macho la Ayyan ni.. Huhu..

Daddy try bawak swim tengah- tengah kolam tu sikit, memang tak lepas tangan die pegang tangan dan baju daddy.. Aiehh la anak.. Air pun takut ker.? Kalau swim dalam baby tub die punya la nak berdiri bagai.. Skali bagi tub besar sikit terus culture shock.. Haha..

Nak kena main cak- cak dulu baru boleh gelak dan senyum..  Pastu duk kejung balik dalam air tu.. :p

Da dapat naik atas pun muke tak nak senyum jugak lagi tu.. Bad mood kot Ayyan masa ni.. Hehe..

Tengok gambar ni nampak macam cayang mummy ni da besar sangat la.. Uwaa.. Cepat betul masa berlalu..

1 comment:

Norliney Ghazali said...

salam perkenalan..

comel nyer baby...

jom jemput lawat blog akak..
http://lineyghazali.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...