Thursday, October 23, 2014

VMY2014: Fefeeling kat France di Colmar Tropicale, Bukit Tinggi..

Alhamdulillah.. So far, weekend adalah masa untuk family kami spend masa bersama 24 jam.. Rasanya masa ni aje yang ade untuk monitor dan layan kerenah baby Ayyan sehabisnya.. Trip kali ni kami bawak baby Ayyan jalan- jalan makan angin dekat Colmar Tropicale Bukit Tinggi, Pahang.. Tempat ni cantikkan.. Nunu ade google tempat sebenar kat France, boleh dikatakan sama cantik dengan tempat ni.. Owh ye, bayaran masuk RM12 seorang untuk dewasa ye..Cuaca pagi kat sini nyaman dan dingin jer.. Best giler wei.. Tapi bile da masuk tengahari panas sama macam kat KL.. Huhu..

Kawasan Colmar Tropicale or Berjaya Hills ni sangat la luas.. Baby Ayyan ape lagi, da get ready nak lari da ni.. Go, go baby.. Mummy dan daddy pulak get ready nak kejar die.. Fuhh..

'Mummy.. Kat depan tu ade kedai toys la mummy.. Cepat- cepat, mummy..' Hepi baby, dapat round satu tempat ni.. Masa ni da berpeluh- peluh jugak ni, tapi depan kamera maintain hensem.. Hehe..

Baby Ayyan fefeeling sangat kat Alsace, France.. Anak mummy da besyar.. :)

Daddy, anak daddy dan swan hitam.. Gambar mummy tak tangkap.. T_T

Anak daddy sangat budak ni tau.. Bye bye, Colmar Tropicale.. Ayyan nak balik dulu.. Daddy cakap, jumpa lagi 5 tahun akan datang.. Haha..

Yeay.! Arini baby Ayyan da genap 1 tahun 6 bulan.. Semoga terus membesar dengan sihat ye sayang mummy.. :)

4 comments:

adianiez AIDA said...

hmmm menarik.
lom pernah gi lagi...

Noriza MiracleVitamins said...

Semoga berbahagia selalu,saya pun kena kembali kesana la untuk honeymoon

Puan Nor said...

cepat masa berjalan..wah dayyan dah pandai posing macam `model`.. ;)

Julia Johari said...

Nunu, cantik yer gambar korang, sure pakai kamera DSLR yg besar tu kan...untung tau capture keindahan semulajadi bersama insan tersayang...dayyan dah nak 2 tahun x lama lg...yeyyyy

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...