Tuesday, June 30, 2015

Baby Aaron Aziz bergaya dengan Baju Melayu Upin Ipin..

Amboi tajuk tu.. Nasib baik la anak bujang kite ni tak pandai nak membaca lagi.. Kalo tak mau kembang setaman hidung die yang sedia kembang tu.. Hehe.. Owh ye, cakap pasal baby Aaron Aziz, ade jugak beberapa orang sebelum ni tanya, Ayyan ni ke baby Aaron Aziz yang orang duk post kat Facebook tu.? Eh.. Bukan kite la, kite baby Ayyan Arith.. Hehe..

Thank you IG: @upinipinofficial sebab sudi repost gambar peminat cilik Upin Ipin ni.. Da dapat pegang baju melayu Upin Ipin ni, tak nak lepas dah.. :)

Kaler tema family kitorang tahun ni ialah pink.. Tu pun setelah mendapat persetujuan dari Mr. Hubby.. Memang da lama kot mummy die idam- idamkan kaler ni.. Hehe.. Jangan risau sebab banyak pilihan kaler yang ade untuk set baju melayu Upin Ipin by Jakel ni.. Rambang mata juga mummy die nak pilih sebab untuk kaler pink saja da ade 3 pilihan.. Last sekali, mummy pilih kaler peach pink ni untuk Ayyan.. So far, sangat puas hati dengan kainnye yang tak mudah kedut dan tak tebal.. Kire sesuai sangat la untuk kanak- kanak.. Hope Ayyan pun happy pakai baju melayu ni raye nanti.. :)

2 comments:

Puteri Beribiru said...

comelnyaaa dak ayyan ni..
warna tu sesuai ngan dia sebab kulit putih, muka comel..
i iz jeles dengan dak ayyan ni,,hehe

Syazana Khairol said...

omg he's so cuteeeeeeeeeeeee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...