Tuesday, October 20, 2015

Lunch @ Kopi & XoXo, Bangsar..

Yeay.. Lunch kali ni my MR ajak terjah Kopi XoXo yang terletak di Bangsar ni. Sambil- sambil cuba menu kat sini dan meet up kawan dia. Ape yang best makan kat sini ialah ada beberapa butik kat sebelah dan bawah kafe ni. Sambil isi perut, harus la kita cuci mata jugak. Sempat la jugak Nunu jeling Butik BenangHijau tapi tak dapat jeling lama- lama sebab ade orang jeling kite balik la, Haha.. Nak lama- lama jom kita jeling sama- sama kat IG: BenangHijau ni. :)

Untuk lunch, my MR order Spaghetti Aglio Olio chicken yang melelehkan ailio ni dengan Iced Kopi XoXo with jelly, combination yang agak menarik dan paling penting sedap..

Nunu pulak order Lemon Chicken rice set dengan Iced chocolate pun boleh tahan rasanya. Selain tu tak lupa snack yang paling best kat sini, pisang cheese strawberry by The Gorpis..


Semua gambar kredit to jmr23.com ye. Kita pinjam gambar ye bang, gambar abang semua lawa- lawa la.. Huhu..

Alamat Kopi XoXo:
No.3, Jalan Riong, Off Jalan Maarof, 59100 Bangsar.

4 comments:

idzwa kamaruddin said...

menggamit sungguh la pisang cheese tuhhhh...adeh laaa....

Dear Jim said...

Babe,

Lama tak menggodek blog..nenampak makanan plak..
lately cam setahun sekali je I huddate haha :)
Anyway happy day Mommy DH!

Noriza Rahman Momma Vogue said...

Dah lama tak makan lemon chicken rice....sedap je nampak dalam gambar tu

safurara said...

alaaaaaaaaaaaaaa bila lah nak pegi niii!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...