Sunday, November 29, 2015

Permata pertama..

Perkongsian yang menarik dari facebook. Ingatan buat semua ibu, bakal ibu juga bapa di luar sana. Buat Dayyan Harith, permata pertama mommy dan daddy yang sering buat kami tersenyum dengan telatah yang bermacam tu. Kadang mommy sendiri tak percaya sekarang ni da ada dua orang anak lelaki yang memerlukan perhatian dan kasih sayang dari kami. Maafkan mommy andai ada terbabap, ter'high pitch', terhilang sabar dan semua yang ter ter ter.. Banyak lagi yang mommy harus belajar dan harungi untuk kalian. Betul, dengan adanya Dayyan, mommy dari seorang anak yang manja boleh jadi seorang ibu yang tegas tapi masih memanjakan Dayyan dan Danish. Cume sekarang ni banyaknya bermanja dengan daddy la, Hehe.. Insha Allah, mana yang kurang tu mommy akan cuba perbaiki dari masa ke semasa. Terima kasih Allah untuk pinjaman kasihmu yang sangat besar nilainya kepada kami ini.

"Having a baby is like falling in love again, both with your husband and your child."

6 comments:

JMR said...

i love both of my boys and my only sayang :-)

idzwa kamaruddin said...

Waktu waktu ni memang mencabar tapi tggu anak dah besar sikit dah hilang dah semua high pich tu
.hehe..

sya mimie said...

Sy yng ank sorang ni pn sllu jd tarzan. Hihi

Noriza Rahman Momma Vogue said...

Dulu pun MV jadi tarzan dan singa, but then bila selalu baca pasal parenting ni insaf pula sebab selalu sangat marah anak..kesian anak-anak...semoga kita akan terus menjadi ibu yang baik buat contoh anak-anak kan

Bro Framestone said...

Now kita dah ada 2 orang... 2-2 perempuan, 2-2 manja dengan daddy dia...

Dkna Abza said...

touching pulak baca sharing dr fb tu.. ermmm.. tiab2 rasa berair mata :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...